Over mij

Ik had (ze leven helaas niet meer) hele lieve ouders, maar ze kondens niets met mijn gevoelige buien. Ik voelde mij anders dan de anderen in mijn gezin. Op school was ik de voorbeeldige leerling, maar bij thuiskomst kwam alles er uit. Ik was het liefst alleen op mijn kamer. Daar voelde ik mij het veiligst en kon ik mijn eigen gang gaan. Ik dacht meer aan een ander dan aan wat ik zelf wilde. Het gebeurde dan ook vaak dat ik bij vriendinnetjes ging spelen terwijl ik daar op dat moment geen zin in had.

Na een turbulente jeugd kwam ik in de financiële sector te werken. Een gevoelsmens als ik had het daar vaak zwaar. Veel beslissingen werden met het hoofd genomen en er was geen ruimte voor gevoel. Ook miste ik steeds iets in mijn werk en ging ik van de ene baan naar de andere baan op zoek naar dat ene. Achteraf gezien miste ik zowel de gevoelskant als de uitdaging.

Totdat ik moeder werd van Mia (mei 2016) en ik eindelijk de stap durfde te zetten om weg te gaan uit de financiële sector. Ik heb toen twee jaar lang verschillende opleidingen en trainingen gevolgd om te leren, maar ook om te ontdekken waar ik nou echt blij van word. Inmiddels ben ik daar achter en werk ik met ontzettend veel plezier met hoogsensitieve moeders. 

Tijdens workshops en trainingen neem ik ze mee in de wondere wereld van prikkelverwerking. Door inzicht te krijgen in de eigen unieke manier van prikkelverwerking leren ze wat ze nodig hebben om zich goed te voelen. En als een moeder zich goed voelt, heeft ze ook meer ruimte om met oprechte aandacht voor haar kinderen te zorgen.  

Ik ben zelf een hoogsensitieve High Sensation Seeker. Dat wil zeggen dat ik snel overprikkeld kan raken als ik teveel prikkels binnen krijg, maar ik heb juist wel weer bepaalde uitdaging en prikkels nodig om mij goed te voelen. Ik ben dus continu aan het voelen wat ik op dit moment nodig heb: rust of bepaalde prikkels? Dat is nogal eens een uitdaging. Maar doordat ik inzicht heb in mijn prikkelverwerking kan ik hier heel goed op inspelen.  

 

 

 

 

 

 

Leuke weetjes over mij
 • Ik ben een hoogsensitieve High Sensation Seeker: rust en actie wisselen elkaar af
 • Moeder van twee lieve meiden: Mia (mei 2016) en Rosie (februari 2020)
 • 8 jaar partner van een nuchtere en lieve man 
 • Ik kan geen dag zonder chocolade
 • Ik ben een ochtendmens
 • Ik vind 1001 dingen leuk om te doen
 • Ik kan slecht omgaan met stress en met mensen die niet oprecht zijn
Opleidingen
 • Opleiding Sensorische informatieverwerking (kenniscentrum SIEM)
 • Opleiding gevoelig meebewegen, coaching van hoogsensitieve kinderen en volwassenen (De Maskerbloem)
 • Training Heppie Massage voor hooggevoelige kinderen (Heppie Massage)
 • Docent Kindermassage (MOOD Amersfoort)
 • Opleiding Kindermassage (Massage Academie)
 • Training Onderlinge Kindermassage voor in de klas (Touching Child Care)

Boek nu een behandeling of schrijf je in voor een interessante workshop of meerdelige cursus!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Gratis telefonisch consult

Wil je graag met mij sparren over jouw krachten en uitdagingen op het gebied van hoogsensitiviteit en het moederschap?

Plan een gratis telefoongesprek van max. 30 minuten waarin je je verhaal kan doen en vragen kan stellen. Ik probeer je direct met tips op weg te helpen en als er behoefte is naar meer begeleiding dan bespreken we samen de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend!

Geef in de kalender je voorkeursdatum en tijd op, dan bevestig ik dit zo snel mogelijk!

juli 2020
ma di wo do vr
2930123
678910
1314151617
2021222324
2728293031

X