Over mij

Ik had hele lieve ouders, maar ze snapten niets van mijn gevoelige buien. Ik voelde mij anders dan de anderen in mijn gezin. Op school was ik de voorbeeldige leerling, maar bij thuiskomst kwam alles er uit. Ik was het liefst alleen op mijn kamer. Daar voelde ik mij het veiligst. Ik dacht meer aan een ander dan aan wat ik zelf wilde. Het gebeurde dan ook vaak dat ik bij vriendinnetjes ging spelen terwijl ik daar op dat moment geen zin in had.

Na een turbulente jeugd kwam ik in de financiële sector te werken. Een gevoelsmens als ik had het daar soms best zwaar. Veel beslissingen werden met het hoofd genomen en er was geen ruimte voor gevoel. Ook miste ik steeds iets in mijn werk en ging ik van de ene baan naar de andere baan op zoek naar dat ene.

Totdat ik mama werd van Mia (mei 2016) en ik heel graag weg wilde uit de financiële sector. Ik wilde gaan doen waar ik blij van werd: werken met baby’s en kinderen. Ik besloot mij daarom om te scholen tot ontspanningscoach voor hooggevoelige kinderen.

Ook in het ondernemerschap, of misschien juist in het ondernemerschap, kom ik mezelf regelmatig tegen. Het voelde soms echt als een uitdaging om lekker in mijn vel te blijven zitten en me niet overdonderd te voelen door alle prikkels. Ik heb uitdaging nodig in het dagelijks leven, maar moet echt op tijd mijn rust pakken. Dat is nogal eens een uitdaging.

Nu zie ik de kwaliteiten van mijn hooggevoeligheid en kan ik die inzetten zodat ze voor mij werken in plaats van tegen mij werken. Ik blijf voelen wat ik nodig heb en door middel van oefeningen Dat wil ik kinderen ook leren: Ik wil hooggevoelige kinderen zelfkennis en lichaamsbewustzijn bijbrengen zodat zij zich gezond kunnen ontwikkelen. Ze weten wie ze zijn en wat hun kwaliteiten en valkuilen zijn.

 

 

 

 

 

 

Opleidingen
 • Opleiding gevoelig meebewegen, coaching van hoogsensitieve kinderen (De Maskerbloem)
 • Training Heppie Massage voor hooggevoelige kinderen (Heppie Massage)
 • Docent Kindermassage (MOOD Amersfoort)
 • Opleiding Kindermassage (Massage Academie)
 • Training Onderlinge Kindermassage voor in de klas (Touching Child Care)
 • Docent Babymassage (Holos Massage Academie)
 • Speciale training massagetechnieken bij overstrekking, voorkeurshouding en buikkrampjes (Babymassage Nederland)
 • Docent Baby Yoga (Babymassage Nederland)
 • Opleiding Babyreflex (Floor Tuinstra)
 • Trainer Dunstan Babytaal (Dunstan Babytaal)
 • Docent Peuter & Kleuteryoga en massage (De Weide Blik)

Boek nu een behandeling of schrijf je in voor een interessante workshop of meerdelige cursus!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Gratis telefonisch consult

Direct tips voor jouw hoogsensitiviteit of je hoogsensitieve kind. Plan zelf een datum en tijd!

Let op: in verband met zwangerschapsverlof is er beperkte bereikbaarheid en geef ik tot medio april 2020 geen telefonische consulten.

 

Ben jij hoogsensitief of heb je een hoogsensitief kind en wil je graag informatie over hoe jij of jouw kind het beste kan omgaan met ontspanning of juist inspanning? Of wil je graag met mij overleggen wat het beste bij je past qua aanbod? 

Plan een gratis telefoongesprek van max. 30 minuten waarin je je verhaal kan doen en vragen kan stellen. Ik probeer je direct met tips op weg te helpen en als er behoefte is naar meer begeleiding dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Geef in de kalender je voorkeursdatum en tijd op, dan bevestig ik dit zo snel mogelijk!

maart 2020
madiwodovr
2425262728
23456
910111213
1617181920
2324252627
3031123

X