Geboorte in Kaart

Vind jouw kind nieuwe situaties spannend? Is hij bang afgewezen te worden en gaat hij daarom moeilijk nieuwe contacten aan? Kan jouw kind moeilijk ontspannen en is hij heel druk in zijn doen en laten? Is je kind (erg) gevoelig voor licht of aanraking?

Bovenstaande reacties kunnen voorkomen bij hoogsensitieve kinderen (en volwassenen), maar de oorsprong kan ook liggen in het geboorteverhaal van je kind waardoor de emoties van je kind worden versterkt. 

Beginnen bij het begin

We zijn allemaal geboren en elk geboorteverhaal is uniek. Door het in kaart brengen van de zwangerschap en de geboorte van je kind helpt je meer inzicht te krijgen in het gedrag en de behoeften van je kind. Je ziet wat hij nodig heeft en wat jij kan doen om je kind te ondersteunen. 

Je Geboorte in Kaart helpt je meer inzicht te krijgen in het gedrag en de behoeften van je kind.

 

 

Hoe werkt Je Geboorte in Kaart?

Met ‘Je Geboorte in Kaart’ brengen we jouw geboorteverhaal of dat van je kind in kaart. Dit doen we aan de hand van jouw verhaal en een mooi, speciaal ontwikkelde, kaartenset. We doorlopen verschillende stappen om het geboorteverhaal van je kind zo compleet mogelijk te krijgen. Ook kijken we naar gedrag, gevoelens en kwaliteiten die voortkomen uit het beschreven geboorteverhaal. 

 

Prijzen Je Geboorte in Kaart

Interesseformulier

Waar ben je in geinteresseerd?

Deze gegevens zijn nodig om contact met je op te kunnen nemen en worden niet gedeeld met derden. Inzenden van dit formulier is geen verplichting tot afname.

Gratis telefonisch consult

Direct tips voor jouw hoogsensitiviteit of je hoogsensitieve kind. Plan zelf een datum en tijd!

Ben jij hoogsensitief of heb je een hoogsensitief kind en wil je graag informatie over hoe jij of jouw kind het beste kan omgaan met ontspanning of juist inspanning? Of wil je graag met mij overleggen wat het beste bij je past qua aanbod? 

Plan een gratis telefoongesprek van max. 30 minuten waarin je je verhaal kan doen en vragen kan stellen. Ik probeer je direct met tips op weg te helpen en als er behoefte is naar meer begeleiding dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Geef in de kalender je voorkeursdatum en tijd op, dan bevestig ik dit zo snel mogelijk!

juli 2019
madiwodovr
12345
89101112
1516171819
2223242526
29303112

Stuur mij een berichtje via Whatsapp

Ik ben ook vrijblijvend bereikbaar via Whatsapp. Klik hier om me een berichtje te sturen en ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.

Pin It on Pinterest

X