Geboorte in kaart – Hoe ben jij geboren?

Hoogsensitief ben je bij je geboorte, dat wordt je niet door bepaalde gebeurtenissen. Maar de tijd bij jou moeder in de buik en jouw geboorte kunnen bepaalde gevoeligheden hebben versterkt.

Vind je nieuwe situaties spannend? Ben je bang afgewezen te worden en ga je daarom moeilijk nieuwe contacten aan? Kan je je moeilijk ontspannen? Ben je (erg) gevoelig voor licht of aanraking?

Bovenstaande vragen komen voor bij hoogsensitieve mensen, maar de oorsprong kan ook liggen in jouw geboorteverhaal, waardoor bepaalde emoties worden versterkt. 

Beginnen bij het begin

We zijn allemaal geboren en elk geboorteverhaal is uniek. Door het in kaart brengen van jouw zwangerschap en geboorte krijg je meer inzicht in jouw emoties en behoeften. Bepaalde emoties en behoeften worden versterkt door jouw hoogsensitiviteit, maar het is fijn te weten waar bepaalde (versterkte) emoties en behoeften vandaan komen om er verder aan te werken. 

Je Geboorte in Kaart helpt je meer inzicht te krijgen in jouw emoties en behoeften.

 

 

Hoe werkt Je Geboorte in Kaart?

Met ‘Je Geboorte in Kaart’ brengen we jouw geboorteverhaal of dat van je kind in kaart. Dit doen we aan de hand van jouw verhaal en een mooi, speciaal ontwikkelde, kaartenset. We doorlopen verschillende stappen om het geboorteverhaal van je kind zo compleet mogelijk te krijgen. Ook kijken we naar gedrag, gevoelens en kwaliteiten die voortkomen uit het beschreven geboorteverhaal. 

 

Prijzen Je Geboorte in Kaart

Interesseformulier

Waar ben je in geinteresseerd?

Deze gegevens zijn nodig om contact met je op te kunnen nemen en worden niet gedeeld met derden. Inzenden van dit formulier is geen verplichting tot afname.

Gratis telefonisch consult

Direct tips voor jouw hoogsensitiviteit of je hoogsensitieve kind. Plan zelf een datum en tijd!

Let op: in verband met zwangerschapsverlof is er beperkte bereikbaarheid en geef ik tot medio april 2020 geen telefonische consulten.

 

Ben jij hoogsensitief of heb je een hoogsensitief kind en wil je graag informatie over hoe jij of jouw kind het beste kan omgaan met ontspanning of juist inspanning? Of wil je graag met mij overleggen wat het beste bij je past qua aanbod? 

Plan een gratis telefoongesprek van max. 30 minuten waarin je je verhaal kan doen en vragen kan stellen. Ik probeer je direct met tips op weg te helpen en als er behoefte is naar meer begeleiding dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Geef in de kalender je voorkeursdatum en tijd op, dan bevestig ik dit zo snel mogelijk!

maart 2020
madiwodovr
2425262728
23456
910111213
1617181920
2324252627
3031123

X