Duurt het laden te lang? Klik hier om het laadscherm te sluiten.
Pagina wordt geladen...

Je Geboorte in Kaart

Iedereen heeft een eigen en uniek geboorteverhaal. Jij dus ook. Hoe jij ter wereld kwam, bepaalde jouw start en daarmee ook hoe jij in het leven staat. 

Zo heeft jouw kind ook zijn eigen geboorteverhaal. Door te kijken naar zijn verhaal, kijk je eigenlijk naar hoe het voor hem was om geboren te worden. Hoe heeft jouw kind de zwangerschap en geboorte ervaren?

Waarom Je Geboorte in Kaart?

Door het in kaart brengen van de zwangerschap en de geboorte van je kind worden bepaalde gedragingen van je kind duidelijk. Het helpt je namelijk meer inzicht te krijgen in het gedrag en de gevoelens van je kind. Je ziet wat hij nodig heeft en wat jij kan doen om je kind te ondersteunen. 

Je krijgt bijvoorbeeld meer begrip voor jullie moeilijke ochtenden: jullie hebben haast, maar jouw kind doet juist extra rustig aan. Of je kind roept 100 keer per dag ‘helpen’ omdat hij denkt iets niet zelf te kunnen. Dit zijn allemaal overtuigingen van je kind die hij tijdens de zwangerschap of geboorte heeft ontwikkeld. Daarom is het in kaarten brengen van zijn geboorteverhaal zo waardevol: zijn gedrag is te herleiden en hoe mooi is dat jij hier op kan inspelen.

Je Geboorte in Kaart helpt je meer inzicht te krijgen in het gedrag en de gevoelens van je kind.

Hoe werkt Je Geboorte in Kaart?

Met ‘Je Geboorte in Kaart’ brengen we jouw geboorteverhaal of dat van je kind in kaart. Dit doen we aan de hand van jouw verhaal en een mooi, speciaal ontwikkelde, kaartenset. We doorlopen verschillende stappen om het geboorteverhaal van je kind zo compleet mogelijk te krijgen. Ook kijken we naar gedrag, gevoelens en kwaliteiten die voortkomen uit het beschreven geboorteverhaal.

Mijn ervaring is dat ouders beter begrijpen waar bepaalt gedrag van hun kind vandaan komt. Begrijpen en daarna hun handelen aanpassen op hun kind. En heel mooi cadeau voor jou en je kind.

Naast het geboorteverhaal van je kind, kan je ook je eigen geboorteverhaal in kaart brengen. Een waardevol cadeau voor jezelf. Waarom reageer je zoals je doet in bepaalde situaties? En waarom vermijd je bepaalde situaties liever? Door naar je geboorteverhaal te kijken leer je jezelf nog beter kennen. 

Door te kiezen voor het uitgebreide pakket gaan we kijken wie er bij jou aan het stuur staat met het spel ‘Aan het stuur’. We hebben allemaal stemmetjes in ons hoofd die onze gedachten, gevoelens en handelingen bepalen. Door te kijken wie er bij jou aan het stuur staat, word je je bewuster van je gedachten en kan je je gedachten en handelen beter sturen. Dit is een mooie manier om te kijken hoe jij reageert op het gedrag van je kind en wat jij kan doen om je kind tegemoet te komen in zijn behoeften. 

 

Prijzen Je Geboorte in Kaart

Interesseformulier

Waar ben je in geinteresseerd?

Deze gegevens zijn nodig om contact met je op te kunnen nemen en worden niet gedeeld met derden. Inzenden van dit formulier is geen verplichting tot afname.

Gratis telefonisch consult

Plan zelf een telefonische afspraak in om je vragen te stellen

Is jouw kind (hoog)gevoelig en wil je graag met mij overleggen hoe jij jouw kind het beste kan ondersteunen qua ontspanning of juist inspanning? Of wil je graag met mij overleggen wat het beste bij jullie past qua aanbod? 

Plan gratis een telefoongesprek van max. 30 minuten waarin je je verhaal kan doen en vragen kan stellen. Ik probeer je direct met tips op weg te helpen en als er behoefte is naar meer begeleiding dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Geef in de kalender je voorkeursdatum en tijd op, dan bevestig ik dit zo snel mogelijk!

april 2019
madiwodovr
12345
89101112
1516171819
2223242526
2930123

Pin It on Pinterest

X