Enquête

Voor hoogsensitieve moeders

Om mijn programma  ‘Mam, ontspan!’  voor hoogsensitieve moeders te optimaliseren zou ik je graag een paar vragen stellen. Het invullen van de enquête kost ongeveer 10 minuten van je tijd.  

Alle antwoorden die je mij geeft, behandel ik vertrouwelijk. Ik maak geen gegevens openbaar.

Vul de enquête in en maak kans op het boek ‘mini mama momenten’

De enquête staat open tot 26 mei 2019. Onder de deelnemers verloot ik het boek ‘Mini mama momenten’ van Annet de Vries. In dit boek staan tips om te ontspannen in 10 minuten. Speciaal voor moeders. Om deel te nemen aan deze winactie is het belangrijk je e-mailadres achter te laten aan het einde van de enquête. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van mij.

Alvast heel erg bedankt voor je tijd en je vertrouwen!

Gratis telefonisch consult

Direct tips voor jouw hoogsensitiviteit of je hoogsensitieve kind. Plan zelf een datum en tijd!

Ben jij hoogsensitief of heb je een hoogsensitief kind en wil je graag informatie over hoe jij of jouw kind het beste kan omgaan met ontspanning of juist inspanning? Of wil je graag met mij overleggen wat het beste bij je past qua aanbod? 

Plan een gratis telefoongesprek van max. 30 minuten waarin je je verhaal kan doen en vragen kan stellen. Ik probeer je direct met tips op weg te helpen en als er behoefte is naar meer begeleiding dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Geef in de kalender je voorkeursdatum en tijd op, dan bevestig ik dit zo snel mogelijk!

november 2019
madiwodovr
282930311
45678
1112131415
1819202122
2526272829

Stuur mij een berichtje via Whatsapp

Ik ben ook vrijblijvend bereikbaar via Whatsapp. Klik hier om me een berichtje te sturen en ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden.

Pin It on Pinterest

X