Op zoek naar tips voor prikkelverwerking? Schrijf je in voor de gratis Prikkelmail! Inschrijven

Yes! Hij is in de maak: een Kinderzwerfboekstation voor in mijn praktijk!

Ik vind het belangrijk dat kinderen goed kunnen lezen, maar daarvoor moeten ze wel de mogelijkheid hebben om aan boeken te komen. Door middel van de Kinderzwerfboekstation wil ik mijn steentje bijdragen.

Lezen is belangrijk voor de taalontwikkeling. Leren lezen, maar ook begrijpen wat je leest is belangrijk. De boeken in mijn station zijn ook voor kinderen die nog niet kunnen lezen. Zij kunnen natuurlijk voorgelezen worden. Voorlezen is belangrijk om te leren lezen en het is ook nog een mooi ontspanningsmomentje samen met papa/mama/verzorger.

Vanaf 3 oktober kan je bij mij in de praktijk een leuk boek meenemen om te lezen. Na het lezen kan je dit boek weer doorgeven aan een ander kind dat het leuk vindt om dit boek te lezen. Je mag trouwens ook zelf boeken in de kast zetten, zodat een ander kind jouw boek weer kan meenemen om te lezen.

Nu alleen nog mijn nieuwe tweedehandse kast een laatste likje verf geven en dan is de kast klaar voor gebruik.

X
X