Op zoek naar tips voor prikkelverwerking? Schrijf je in voor de gratis Prikkelmail! Inschrijven

Geboorte in kaart

Hoe was jouw start?

Jouw geboorte bepaalt de start van jouw leven. Loop je vaak tegen dezelfde dingen aan? Of heb je sterke behoeften? Ga met “Geboorte in Kaart” eens terug naar jouw begin en je zal zien dat veel, dan wel niet alles, te herleiden is naar jouw geboorteverhaal.

Als moeder zijnde weet je vaak nog goed hoe de geboorte van je kind(eren) verliep. Maar we staan er niet altijd bij stil dat wij zelf ook zijn geboren. Wij hebben ook bij onze moeder in de buik gezeten en de hele reis van de geboorte meegemaakt.

Hoogsensitief ben je bij je geboorte, dat wordt je niet door bepaalde gebeurtenissen. Maar de tijd bij jou moeder in de buik en jouw geboorte kunnen bepaalde gevoeligheden of behoeften hebben versterkt. Door te weten wat de herkomst van die gevoeligheid of behoefte is, ga je het voor jezelf herkennen en erkennen en dat maakt het vaak al minder zwaar.

Beginnen bij het begin

We zijn allemaal geboren en elk geboorteverhaal is uniek. Door het in kaart brengen van jouw tijd bij jouw moeder in haar buik en jouw geboorte, dus jouw start, krijg je meer inzicht in jouw behoeften. Waarom heb je zo’n behoefte om gezien te worden? Is het omdat je ouders niet direct blij waren toen ze ontdekten zwanger te zijn van jou? Of waarom begin je ergens aan en maak je het niet af? Dit zijn puzzelstukjes van een groter verhaal.

Je Geboorte in Kaart helpt je meer inzicht te krijgen in jouw emoties en behoeften.

Hoe werk ik?

In twee sessies gaan we van jouw geboorteverhaal naar het NU.

Tijdens de eerste sessie gaan we jouw geboorteverhaal in kaart brengen met de methode van ‘Je Geboorte in Kaart’. We doorlopen alle fases van jouw zwangerschap en geboorte met als resultaat een prachtig en uniek geboorteverhaal.

Tijdens de tweede sessie gaan we kijken naar het NU. Waar loop je nu tegenaan wat zijn oorsprong vindt in jouw start? Wat is jouw behoefte en hoe ga je die vervullen? Na de tweede sessie weet jij wat jij nodig hebt en hoe je jezelf dat gaat geven.

Deze twee sessies staan dus helemaal in het teken van jou. Hoe fijn is dat? Alleen maar over jezelf praten en met jouw eigen verhaal bezig zijn! Daar is bij mij alle ruimte voor.

Denk je hier anders over en vraag je je af of je het wel waard bent of vind je het moeilijk om je ruimte in te nemen? Neem dan zeker contact met mij op om samen naar jouw verhaal te kijken, want jij bent het meer dan waard om je ruimte in te nemen!

Interesseformulier "Geboorte in kaart"

Deze gegevens zijn nodig om contact met je op te kunnen nemen en worden niet gedeeld met derden. Inzenden van dit formulier is geen verplichting tot afname.

X
X