Een kopje gevoeligheid

We leven momenteel in een bijzondere tijd. Aan de ene kant ervaren we een sterkere verbinding met ons gezin doordat we veel meer tijd met elkaar doorbrengen, maar ons leven speelt zich veel meer binnen vier muren af.  

Hierdoor is het veel lastiger om je eigen tijd en ruimte te nemen. Tijd voor jezelf kan er daarom flink bij inschieten, terwijl je het zo hard nodig hebt. Doordat je gevoeliger bent voor prikkels, heb je hersteltijd nodig om te ontprikkelen. Je hebt die hersteltijd nodig om te ontspannen om er te staan als de mama die je voor je kinderen wil zijn.

Tijdens de samenkomst van een kopje gevoeligheid zorgen we voor een ontspannende ochtend of avond waarin we ons kunnen verbinden met andere hoogsensitieve moeders. Verhalen delen zodat er ervaren dat we niet de enige zijn. Die verbinding hebben we zo hard nodig in deze tijd!

 

Wat gaan we doen? 

  • Met maximaal 7 andere hoogsensitieve moeders drink je online een “kopje gevoeligheid”
  • Elke samenkomst bespreken we een onderwerp gerelateerd aan hoogsensitiviteiten en moederschap
  • Je mag van tevoren een vraag insturen voor de andere moeders: zit je ergens mee? Of wil je gewoon graag weten hoe andere moeders hier tegenaan kijken? Stuur je vraag naar me toe ❤
  • We delen verhalen en ervaringen aan de hand van vragen van andere moeders, maar ook vragen behorende bij het onderwerp
  • Vind je het spannend om jouw verhaal te delen? Luisteren mag ook. En je deelt alleen hetgeen je wil delen . Voel je daar vrij in ❤
  • Naast verbinding en herkenning, is er natuurlijk ontspanning. Pak er lekker een kop (of pot) thee bij met wat lekkers!

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Na inschrijving ontvang je van mij een bevestigingsmail met de link van de online sessie. Op de ochtend of avond van de sessie kan je daarmee inloggen.

 

Ben jij wel toe aan ontspanning en verbinding? Schrijf je dan in voor een kopje gevoeligheid. 

Inschrijven

Agenda

Geen planning.

X
X